Om ShipNordic

Vi underlättar för e-handlare genom att erbjuda smarta och kostnadseffektiva lösningar, skräddarsydda för små till medelstora företag. Vår resa började när Elias grundade sin egen e-handel år 2021. Med hjälp av befintliga e-handelsplattformar lyckades Elias snabbt sätta upp en stilren och funktionell webbutik på bara några timmar. De första beställningarna trillade in och det var då han insåg behovet av en effektivare hantering av frakt.

Efter några veckor upptäckte Elias att han tillbringade timmar med att manuellt kopiera och klistra in adressuppgifter för att boka frakt. En kväll satte han sig ned och började utveckla en integrerad lösning mellan e-handelsplattformen och PostNord. Prototypen var klar på bara några timmar, drivet av Elias professionella bakgrund som programmerare.

Sommaren 2022 föddes idén att dela med sig av denna lösning till andra e-handlare när DHL Multishipping stängde ner och det fanns få alternativ på marknaden. ShipNordic skapar automatiseringar och system för att effektivisera packning, plockning och orderhantering, vilket frigör värdefull tid för e-handlare. Mer tid innebär minskade personalkostnader och möjligheten att fokusera på att öka försäljningen.

Vi på ShipNordic är engagerade i att följa GDPR och har placerat alla våra servrar i en datahall i Finland, vilket skiljer oss från många andra aktörer som använder amerikanska hostingtjänster. Sommaren 2023 påbörjade vi betatestningen efter ett halvårs intensiv utveckling.

footens logotyp

ShipNordic

ShipNordic AB
Orgnr. 559463-5236
support@shipnordic.se