Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på ShipNordic! Om ni har frågor, behöver support eller vill veta mer om våra tjänster, tveka inte att skicka ett mail till support@shipnordic.se eller ring oss på +46 793 11 64 64. Vi är här för dig och svarar på alla förfrågningar vardagar inom 24 timmar.

Är ni intresserad av att se vad ShipNordic kan erbjuda just ditt företag? Fantastiskt! Vi erbjuder personliga demonstrationer av vår leveransplattform, där ni kan upptäcka hur vi kan förenkla och effektivisera dina leveranser. Under demon går vi igenom hur plattformen fungerar och diskuterar hur vi kan anpassa våra lösningar efter dina unika behov.

Vill ni boka en demo eller har ni andra frågor om hur vi kan hjälpa dig att optimera dina leveransprocesser? Hör av dig till oss så bokar vi in en tid som passar dig.

Vi ser fram emot att höra från dig och utforska hur vi kan göra dina leveranser enklare och mer effektiva med ShipNordic.

Hjälpcenter/manual

Hitta svar på dina frågor i vårt hjälpcenter. Där hittar ni manualer, guider och svar på vanliga frågor. Klicka på länken nedan för att komma till hjälpcentret. help.shipnordic.se

footens logotyp

ShipNordic

ShipNordic AB
Orgnr. 559463-5236
support@shipnordic.se